Hirdetés

Hogyan tudjuk meg, mennyi időt vesztegetünk el a gép előtt?



|

Az I-Am-Studying-Blocker megmondja mennyi időt töltünk a Facebookon, de ha kérjük, le is tiltja azt.

Hirdetés

Aki minden nap megfordul egy PC előtt, az vélhetően egyre gyakrabban használja az olyan szolgáltatásokat, mint a Gmail, a Facebook, a Twitter vagy a YouTube. Ha azonban a kelleténél több időt töltünk el ezeken, akkor az a munkánk vagy az otthoni életünk rovására is mehet. Az I-Am-Studying-Blocker egy olyan kiegészítő a Google Chrome böngészőjéhez, amely emlékeztet minket az időnk beosztására, képes megmutatni, hogy mely oldalakon töltöttük el az időnket, de ha kérjük, le is tiltja azt, amit akarunk.

 

Az addon - alapesetben - bekapcsolás után a Facebook, a Google Plus és a YouTube oldalakat tiltja le, a lista azonban szabadon szerkeszthető. Amikor a kiegészítő aktív, akkor adatot gyűjt a netezési szokásainkról, majd grafikusan is megmutatja, hol mennyi időt töltöttünk el. A Chrome-hoz használható kiegészítő innen szerezhető be.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.