Hirdetés

Hogyan ütemezzük csoportosan a közösségi bejegyzéseinket?



|

A Chrome alá telepíthető Flint by Viralheat sokat segít a bejegyzések szervezésében.

Hirdetés

Ha valakinek a munkája vagy az üzlete miatt fontos, hogy folyamatosan frissítéseket tudjon szétküldeni a megfelelő online közönségének, akkor az időzítés kulcsfontosságú lehet. Ebben sokat segíthet például a Viralheat, ami a közösségi hálózatokat egy kalap alá véve segít nekünk elemezni a felhasználók által gyártott tartalmakat és visszajelzéseket, amik a mi termékünkhöz vagy szolgáltatásunkhoz kapcsolódnak. 

Hirdetés

A Viralheat alkalmas továbbá hivatkozások, képek és más tartalmak megosztására több közösségi oldalon is. A Google Chrome alá telepíthető Flint by Viralheat nevű kiegészítőjük pedig csupán néhány kattintással képes mindezt lehetővé tenni, sok időt spórolva számunkra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.