Hirdetés

Hogyan válasszunk 64 bites böngészőt a Firefox helyett?



|

A Firefox 64 bites verziójára még várni kell, azonban addig is a Waterfox pótolhatja azt.

Hirdetés

A Firefox 64 bites változata egyelőre fejlesztés alatt áll. A stabil verzióra még várni kell, a tervek szerint a Firefox 8-cal együtt érkezhet meg a Mozilla friss böngészője 64 bites Windows rendszerekhez. Addig is azonban a Waterfox nevű böngésző pótolhatja azt, amely a Firefox forráskódján alapszik, és a fejlesztő állítása szerint nem csak gyorsabban reagál, de alapvetően jobb teljesítményt nyújt a 32 bites változatnál.

 

A Firefox kiegészítői a Waterfox alatt is működnek, ahogyan az automatikus frissítés is. A két böngésző egyszerre telepíthető a gépünkre, azonban nem tudjuk ugyanabban az időben használni őket, ugyanis a Waterfox a Firefox profilját használja. A 64 bites Waterfox innen tölthető le, míg a hozzá tartozó plug-inok (például Adobe Flash Player, MS Silverlight, Java) erről a linkről.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.