Hirdetés

Hogyan válasszunk időjárás-előrejelzőt?



|

A YoWindow 3S egyike a sok időjárással foglalkozó programnak.

Hirdetés

Attól függően, hogy földrajzilag mely területen érünk, sosem árt, ha felkészülünk az időjárásra - jobb egy plusz esernyőt cipelni, mint elázni. Annak is hasznos lehet egy időjárást előrejelző program, aki sokat utazik; de a mobilos és asztali platformokon elérhető számos efféle alkalmazás használata ma már teljesen megszokott.

A Windows és Mac OS X rendszereken elérhető programok közül az egyik a YoWindow 3S, amely egy remek ingyenes megoldás arra, hogy tájékozódjunk arról, milyen idő lesz a következő napokban. Ha esetleg lusták vagyunk kinézni, akkor azt is megtudjuk, épp most milyen lehet odakint, de akár a Facebookon is megoszthatjuk ezt a barátainkkal. Letöltés itt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.