Hirdetés

Hogyan válasszunk YouTube-appot a Windows 8-ban?



|

A Your Tube 8 Modern UI alá, böngésző nélkül hozzá el a népszerű megosztót.

Hirdetés

Soha nem látott forgalom van minden nap az olyan videomegosztókon, mint a YouTube, a Vimeo vagy a DailyMotion. Vannak, akik csak megosztani szeretnék a videóikat, de olyanok is akadnak, akik valamilyen tartalmat akarnak hirdetni vagy hirdetésekből pénzt keresni. A YouTube Android és iOS esetében is kínál saját appot, Windows 8 esetében azonban erre még várni kell.

Addig is számos kliens létezik, amely képes elhozni Modern UI alá a népszerű oldalt. Ilyen a Your Tube 8 is, amely Windows 8 és Windows RT alatt egyaránt működik, böngésző nélkül. A szokásos funkciók mellett az ablak mérete és a videók minősége is változtatható, működik a megosztás és a kategóriák szerint szűrés, keresés is. A Your Tube 8 elérhető a Windows Store-on keresztül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.