Hirdetés

Horodruin 3.0



|

E furcsa nevű szoftver állományok szinkronizálására szolgál, de lényegesen rugalmasabb és több funkciót is kínál, mint a hasonló programok - cserébe a kezelése kicsit bonyolultabb a megszokottnál.

Hirdetés

Az alkalmazás első és egyik legfontosabb érdekessége, hogy nem csupán két, hanem tetszőleges számú mappa tartalmát is képes szinkronizálni, valamint az is, hogy nem egy célmappát kell megadnunk, hanem a program összes megadott könyvtár tartalmát egyezteti össze. Ez persze borzasztó nagy kavarodásokat is okozhat, így különféle szabályokkal, szűrőfeltételekkel és egyéb módokon szabályozhatjuk, hogy milyen állományokat másolhat és törölhet a program. A használatot megkönnyíti, hogy a művelet tényleges végrehajtása előtt megmutatja, hogy mely állományok másolására kerül sor és melyek törlődnének – így elkerülhető, hogy egy rosszul megadott szabállyal értékes fájlokat tüntessünk el örökre.

 

 

 

 

A felvett mappákat címkékkel jelölhetjük meg a későbbi gyorsabb azonosítás érdekében, és mindegyiküknél megadhatjuk, hogy milyen típusú állományokat figyeljen, illetve ne figyeljen a program. Emellett beállítható, hogy hány mappa mélységig dolgozza fel a könyvtárakat és hogy az adott mappára milyen műveleteket engedélyezünk.

Használatát ugyan tanulni kell, de cserébe egy nagyon rugalmas eszközt kap, aki a Horodruint bízza meg állományai szinkronizálásával.


Adatok

  • Akár kettőnél több mappa tartalmának szinkronizálása
  • Szűrőfeltételek és -szabályok létrehozása
  • Előnézet a feladat tényleges végrehajtása előtt
  • Fejlesztő: Stefano Bordoni
  • Ár: ingyenes
  • Web: stefanobordoni.interfree.it/Stefano/horodruin.htm


Előny: egyszerre több mappa tartalmát is tudja szinkronizálni
Hátrány: használata tanulást és odafigyelést kíván
Teljesítmény: 4
Szolgáltatás: 4
Ár/érték: 5

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.