Hirdetés

IE 7: Csoportosan könnyebb!



|

Hirdetés

A legjobb megoldás az, ha egy-egy fülön, de egy ablakon belül megnyitjuk a naponta meglátogatott, esetleg a munkánkhoz szükséges oldalakat. Ha teljesen megjelentek, akkor válasszuk a Kedvencek menü Lapcsoport hozzáadása a Kedvencekhez pontot. Írjuk be a csoport nevét, és az összes hivatkozás elmentődik. De hogyan tudjuk megnyitni a csoport összes tagját egyetlen kattintással?

 

Menüpont híján más módokat kell keresni a megnyitásokhoz, hiszen egyesével betöltögetni a hivatkozásokat hosszú ideig is eltarthat. A legegyszerűbb megoldást egy csillag jelű gomb kínálja, amely szintén a Kedvencek nevet viseli, és a fülektől balra találjuk. Erre kattintva egy új panelen megjelenik a csoportok és hivatkozások listája. Ha az egeret egy mappára visszük, egy kis kék nyíl jelenik meg a jelölés végén. Erre kell rákattintanunk, és a csoportban lévő összes elem külön fülön nyílik meg.

 

 

nyilacska.jpg
 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.