Hirdetés

IE7 vs Firefox 2



|

A két új böngésző összehasonlító bemutatása

Hirdetés

A Firefox 2 nem tartalmaz radikális újításokat az 1.5-ös változathoz képest, amely mintegy egy éve látott napvilágot. Megfontolt előrelépés: szándékosan nem zavaró változásokkal, a jelenlegi Firefox-használók kedvéért. A beépített antiphishing eszköz a legszembetűnőbb, a többi változtatás csak finomítás, hiszen a Mozilla böngészője már eddig is tartalmazott nem egyet az IE7 újdonságaiból.

A Firefox 2 feljavított többlapos böngészést, hírolvasó-támogatást kínál. Sajnos néhány, kifejezetten az Internet Explorerre optimalizált oldal hibásan jelenik meg benne. Akárhogy is, telepíthetünk egy bedolgozót (IE View), amely lehetővé teszi, hogy az ilyen oldalakat az IE motorjával nézhessük meg, így kerülve meg a problémát.




Teljes összehasonlító cikkünket a PC World decemberi számában olvashajták.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.