Hirdetés

Így futnak az androidos appok a Chromebookokon



|

A Google egy videóban mutatta meg, hogy mire lehet számítani.

Hirdetés

A Google már a 2016-os Google I/O alkalmából elárulta, hogy a Chrome OS hamarosan támogatja majd az androidos appok futtatását. 

Hirdetés

Hogyan működik majd mindez a gyakorlatban? A Google időközben kiadott egy videót, amelyben a fejlesztőknek szóló bemutató látható. 

Ebből kiderül, hogy a Play Áruház és az androidos appok miként futnak majd a Chromebookokon. 

A fájlok megosztása az appok között viszonylag egyszerű, az offline támogatásnak hála pedig út közben sincs komoly gond. Még a játékok is futnak. 

Természetesen komoly következtetéseket egyelőre nem kell levonni, elvégre a teszt ideális környezetben zajlott. Jó eséllyel a legolcsóbb Chromebookokon nem lesz minden ilyen gördülékeny, főleg érintőkijelző nélkül. 

Aki viszont az Android és a Chrome OS közeledése miatt aggódott, annak megnyugtató lehet ez a videó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.