Hirdetés

Így is lehet ingyen Windows 10-ed



|

Nem csak az akadálymentesítő technológiák adnak továbbra is ingyen Windows 10-et - van egy másik trükk is.

Hirdetés

Sokak számára örömteli hír volt, hogy bár a Microsoft többé nem adja ingyen a Windows 10-et, a frissítés továbbra is ingyenes azoknak, akik használják az akadálymentesítő technológiákat. Kiderült azonban, hogy van egy másik mód is az ingyen Windows 10-frissítés beszerzésére. 

Hirdetés

A hírek szerint a Windows 10 továbbra is elfogadja az érvényes Windows 7 és Windows 8/8.1 termékkulcsokat, függetlenül attól, hogy azok hozzá lettek-e a múltban kapcsolva egy érvényes Windows 10 frissítéséhez vagy telepítéséhez. 

Elegendő megadni a licenckulcsot a telepítéskor vagy később a rendszerben, a Windows 10 pedig legálisan működik tovább. 

Ez szembemegy a Microsoft ígéretével, vagyis azzal, hogy július 29. után bármilyen Windows 10-telepítéshez Windows 10-es kulcs lesz szükséges. Így nem kell sok pénzt fizetni a Windows 10-es licencért, elvégre a rendszer a régi Windows 7-es és Windows 8.1-es kulcsokkal is aktiválható. 

Nagy esély van rá, hogy a Microsoft ezt az egérutat rövidesen megszünteti, így aki régi Windows-kulccsal szeretne élni a frissítési lehetőséggel, az jobb, ha siet. 

A kiskapu az újonnan épített rendszereken nem működik, csak olyan gépen, amin már korábban futott valamilyen Windows. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.