Hirdetés

Így másolhatsz bármilyen szöveget Androidon



|

A Microsoft Clip Layer appja bárhol lehetővé teszi a szöveges részek másolását.

Hirdetés

Aki próbált már két eltérő androidos alkalmazás között szöveget másolni és beilleszteni, az tudja, hogy bizonyos appokban néha ez nehéz feladat. 

Hirdetés

A Microsoft egy kísérleti Garage projekt keretében igyekezett segítő kezet nyújtani, és a napokban elérhetővé tette a Google operációs rendszerén a Clip Layer nevű appot. 

Ez a másolási folyamat megkönnyítését ígéri. Steve Won, az Office-csapat egyik dizájnere dobta fel az ötletet, miután több androidos app sem engedte neki a szöveges tartalmak másolását. 

Azért, hogy a korlátozások eltűnjenek, elkészítették a Clip Layert, amely könnyebbé teszi a másolást és beillesztést. 

Az ingyenes Clip Layer egy univerzális réteget húz a kijelzőre, ehhez pedig csak nyomva kell tartani a home gombot. Ezután bármilyen tartalom kijelölhető és másolható. Innentől kezdve a vágólapról bárhol beilleszthető, mindegy, hogy közösségi oldalról vagy üzenetküldőről van szó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.