Hirdetés

Így mentheded meg minden DVD filmedet



|

Digitálisan rögzített filmjeid minősége nem romlik ugyan, de az adathordozóé sajnos igen. A WonderFox DVD Ripper Pro a megoldás.

Hirdetés

Szüntelen törődést igényelnek a digitálisan tárolt adatok is, ha szeretnéd hosszú ideig megőrizni az információkat. Nem is olyan régen még a DVD lemezekben bízott mindenki, hogy képesek sokáig épségben megőrizni tartalmukat.

Azóta kiderült, hogy az optikai lemezek nem tűrik jól az idő múlását, ezért érdemes újabb tárolótechnológiára váltani. A filmek esetében ehhez speciális programra lesz szükséged.

Egyszerű, mégis profi

A WonderFox régóta foglalkozik videótömörítő és -átalakító szoftverek fejlesztésével, ám ez a mostani egy egészen speciális verzió, ugyanis kifejezetten a DVD-n tárolt videók és filmek megmentésére készült - akár van másolásvédelem rajtuk, akár nincs. A kezelőfelület célratörő, ám a látszat megtévesztő lehet. Bemenetként megadhatod egyenesen a lemezt, sőt képfájlt vagy már kitömörített mappaszerkezetet is - a DVD Ripper Pro mindhárommal boldogul.

Hirdetés

Az aprólékos beállításokat a kimeneti formátum kiválasztásánál érheted el. Óriási segítség, hogy gyártó és készüléktípus szerint is tallózhatsz a formátumok és tömörítési beállítások között. Ha saját beállításokat szeretnél, a főablak jobb alsó sarkában található Settings kell neked. Itt megadhatod a tömörítést, annak részletes beállításait, valamint a hangkódolást is aprólékosan beállíthatod. Mindezt egyedi, saját profilba mentheted a későbbi egyszerű aktiválás érdekében.

Mielőtt nekiállnál a DVD-videók és filmek lementésének, a program beállításait is nézd át. Itt a terhelhető processzormagok számát, a program prioritását, valamint a GPU-gyorsítást adhatod meg. A DVD Ripper Pro a grafikus chipek tömörítő moduljait is képes kihasználni: az Nvidia NVENC-et és az Intel Core processzorokba integrált QuickSync Video kiegészítését. Az Intel QuickSync támogatása különösen jó hír notebook-tulajok számára, így jelentősen lerövidül a tömörítési idő és a CPU-magok terhelése is kisebb lesz.

Archiválásra termett

A DVD Ripper Pro pontosan arra alkalmas, amire kitalálták: a DVD-filmek lementésére. Nagy előnye a felhasználóbarát kimenetválasztás és a hardveres extrák jó támogatása. Ugyanakkor a manuális beállításokhoz már kutakodni kell egy kicsit, nincsen benne semmiféle szerkesztő-mód és a magyar kezelőfelület is hiányzik.

Ez a szoftver a PC World év végi előfizetői akciójának keretében a Prémium és a Gold csomagok mellé járó számtalan értékes ajándék egyike.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.