Hirdetés

Így védhető meg az Android



|

A neves AV-TEST 29 különböző kártevővédelmi csomagot vizsgált meg.

Hirdetés

Az AV-TEST július és augusztus kapcsán összesen 29 vírusvédelmi csomagot vizsgált meg, amelyek mind az androidos eszközök védelmét ígérik. A tesztből kiderült, hogy mit érdemes választani a kártevők ellen, ha valódi védelmet szeretnénk nyújtani a robotos platformot használó okostelefonunknak vagy táblagépünknek. 

Hirdetés

A szervezet független tesztje alapján összesen 9 termék volt, amelyek maximális pontszámot értek el a kártevőkkel szemben. Ezek közé tartoztak az AhnLab, az Avira, a Bitdefender, a Cheetah/KS, az F-Secure, a G Data, a McAfee, a Qihoo 360 és a Symantec termékei. 

Nem szerzett 100 százalékot, de csak hajszállal maradt le holtversenyben a második helyen az Antiy, az ESET és a Trend Micro végpontvédelmi alkalmazása. Holtversenyben harmadik, és szintén nagyon hatásos az Avast, az AVG, a Kaspersky és a Qucikheal megoldása. Az eddig említett fejlesztők appjai között egyébként nagyjából 0,01 százaléknyi különbség volt, ami a hatékonyságot illeti. Biztató, hogy a rosszul szereplő védelmi csomagok is 99 százalék fölötti értékelést szereztek. Ez alatt végzett egyébként a mezőny végén lévő Sophos, a Comodo, a Tencent, a Bornaria, az Ikarus és a White Gate szoftvere is. 

(Fotó: AV-TEST)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.