Hirdetés

Ilyen lesz az Android N új értesítési sávja



|

A következő Androidban megújul az értesítési sáv.

Hirdetés

Az Android N sok újdonságot tartogat majd, bár egyelőre nem világos, hogy az alkalmazások menüt tényleg törlik-e belőle. Az viszont biztos, hogy az értesítési sáv és az értesítések kinézete és funkciói megújulnak

Hirdetés

Az Android Police által begyűjtött képek alapján az új stílus teljes képernyőszélességet jelent, és kártyás stílus helyett gyakorlatilag közvetlenül egymás alatt vannak az értesítések. 

A kapcsolódó app neve is ki van írva, illetve extra információ és gyorsbeállítások is vannak. Az egyes elemeknek ezentúl színe is lehet, ugyanakkor az ikonok itt kisebbek lesznek. 

A gyorsbeállításokat a Marshmallow-ban két ujjas vagy dupla lehúzásnál lehet elérni az értesítési sávban, az Android N-ben már rögtön az értesítések fölött lesz egy csík a vezérlőgomboknak. Egy extra gombbal és új animációval a részletesebb nézet is lenyitható. A teljes panel szerkeszthető és több mint egy oldalas. 

Természetesen a végleges verzióig mindez változhat, de a közelgő Google I/O már teljesebb képet ad majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.