Hirdetés

Indul a pofozkodás a Google Readeresekért



|

Megújult a Feedly felülete, a legtöbb platformon már dedikált kliens is akad hozzá.

Hirdetés

Július elsejével a Google Reader végleg bezárja kapuit, ám ennek márciusi bejelentése óta még mindig rengeteg felhasználó nem talált magának megfelelő hírolvasót. Szerencsére ez csak egy átmeneti problémának tűnik, hiszen június 26-án elérhetővé fog válni a Digg Reader, plusz a legnagyobb vetélytársának ígérkező Feedly fejlesztői sem lazsálnak.


A Google szolgáltatásában okkal rekedt közönség igényeit felismerve mindkét szolgáltatás programozói sebesen dolgoznak a tökéletes alternatíváik létrehozásán, amelybe beletartozik a számítógépen kiválóan használható webes felület, továbbá a rendszereik különféle kliensekkel való szinkronizálhatósága.


Ezeket papíron a Digg Reader mind nyújtani fogja, ám addig is a türelmetleneknek érdemes egy pillantást vetniük a megújult a Feedly-re, hiszen a fejlesztők a napokban alaposan rendbe rakták a webes interfészt (már nem kell beépülőt telepíteni hozzá), ráadásul megnyitották a szinkronizáláshoz szükséges API-kat. További óriási versenyelőnye a Digg Readerrel szemben, hogy a legtöbb fontos platformra  – Android, Blackberry, Windows Phone, iOS, Windows asztal / modern felület – már elérhető hozzá kliensprogram is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.