Hirdetés

Ingyenes felfrissülést nyújt a Secunia PSI



|

A rendszert frissen tartani sok pepecseléssel jár, de csak ha nem automatizáljuk a feladatot.

Hirdetés

Mindenki szembesült már az idegesítő jelenséggel, hogy egy alkalmazás elindítása után még nem kezdhetjük el a tényleges munkát, mert a rendszer elénk tolja a napi frissítést. Nagyon örülünk persze, hogy a termékeken folyamatosan dolgoznak a fejlesztők, és mindenki tisztában van azzal, hogy a friss rendszer a biztonság alapköve, de mégis, jobb lenne, ha ezzel külön nem kellene pepecselni. Szerencsére van olyan ingyenes alkalmazás, ami összefogja ezeket az időrabló feladatokat.

 

 

Részletesen számol be az egyéni felhasználók számára ingyenesen használható Secunia PSI szoftver képességeiről a Computerworld.hu cikke, melyben megtaláljuk a program ingyenesen használható, teljes funkcionalitású változatának letöltő linkjét is. A program képes a legnépszerűbb alkalmazások állapotát felmérni és akár a frissítésüket is rendszeresen elvégezni. Arról is kapunk némi információt, hogy mely típusú alkalmazások a tipikusan elhanyagoltak frissítési szempontból, mik a legtöbb felhasználó rendszerének gyenge pontjai.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.