Hirdetés

Ingyenes web-őr



|

Naponta 320 millió weboldalt sorol be veszélyesség szerint a SiteAdvisor.

Hirdetés

Az ingyenes alkalmazásnak nem csak a McAfee vírusvédelmi megoldások felhasználói veszik hasznát, hanem bárki, aki a netet böngészi és nem szeretne túl ingoványos vizekre — illetve oldalakra tévedni. Önkéntes felhasználói visszajelzések és keresőmotorok eredményei alapján szakértői csoport sorolja be az oldalakat, hogy mennyire veszélyesek. Figyelmeztet a kémprogramokra, reklámprogramokra, túlzott felugró ablak használatra és rendszerünk gyenge pontjait kiaknázó oldalakra. A minősítések, figyelmeztetések már a keresőoldalak találati listájában is megjelennek, Firefoxban és Internet Explorerben egyaránt.

A felhasználók és visszajelzések nagy száma mutatja, hogy igen nagy szükség mutatkozik a biztonságos böngészést elősegítő szolgáltatásokra. A SiteAdvisor letölthető a McAfee honlapjáról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.