Hirdetés

Inkognitómóddal újított a SwiftKey Beta



|

Ebben a módban természetesen nem tanul meg új szavakat a billentyűzet.

Hirdetés

A SwiftKey billentyűzet az egyik legkedveltebb az okostelefonra írt megoldások közül, a SwiftKey Beta pedig sok előremutató funkciót tesztel a bátrabb felhasználókkal. 

Hirdetés

A SwiftKey Beta most több hibajavítást és újítást is kapott. Ez utóbbiak közül érdekes például az inkognitómód, amelyet a billentyűzet beállításaiból lehet elindítani. Természetesen ebben a módban az app nem tanul új szavakat, tehát az adatainkat nem menti el. 

Szintén újítás, hogy az androidos táblagépeken egy sor kurzorgomb is megjelenik - ha ezeket bekapcsoljuk, akkor alul láthatóak. 

Más frissítések mellett természetesen hibajavítások is akadnak, zökkenőmentesebbé vált a működés Android 7.0 alatt például. A virtuális billentyűzet az aktuális rendszeren akkor is működik, ha csatlakoztatva van egy fizikai billentyűzet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.