Hirdetés

Instagram: új lehetőségek



|

Az Instagram új lehetőségekkel bővítette a képmanipulálást. Androidon már elérhető.

Hirdetés

Az Instagram 2010-es megjelenése után rövid idő alatt a legnépszerűbb online fotómegosztó és alakító szolgáltatás lett a világon. 2012-ben már 100 millió felhasználója volt, amely főleg a szoftver egyszerűségének köszönhető: remek szűrők, amelyekkel nagyszerűen lehet megváltoztatni egy-egy kép hangulatát, ráadásul a köré épített szoftveres szolgáltatás is kiváló lehetőségeket kínál. 

Hirdetés

Az Instagram tegnap jelentette be, hogy további képmódosító lehetőségeket épített bele a szoftverébe, melyekkel még inkább bele lehet nyúlni a képbe. A lépés elsősorban a versenytársak magatartásának köszönhető, akik egy ideje már megtették ezeket a fejlesztéseket. "A filterválasztó képernyőn egy csomó új ikont fogsz találni, melyeket megérintve fel tudod fedezni az új lehetőségeket." - írta az Instagram. Ráadásul a filter ikonra duplán kattintva már a szűrő erősségét is a felhasználó állíthatja be. Androidon már elérhető a frissítés, míg iOS-re pár nap múlva érkezik.

(Kép forrása: Techradar)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.