Hirdetés

Intel: tanulni kell a Windows 8-at



|

Az Intel ügyvezetője szerint felkészülést és hozzászokást igényel a Windows 8 használata.

Hirdetés

Már az első napokban nyilvánvalóvá vált, hogy a kevésbé informatikai beállítottságúak számára a Windows 8 kemény tanulópénzt követel - elég csak arra gondolni, hogy segítség nélkül sokan az asztali módból sem találtak vissza a modern felületre. Az Intel ügyvezetője egyetért azzal, hogy a Windows 8-at meg kell szokni. 

Paul Otellini a saját elmondása szerint nemrég tért át a Windows 8-ra. Szerinte az érintős kezelést jobban kivitelezték, mint amit a Windows 7 asztali módjában megszokhattunk, ugyanakkor az ügyvezető nem teljesen elégedett. Szerinte a Windows 8 egy kis felkészülést igényel, majd pedig egy bizonyos hozzászokási időt. Miután ez letelt, már biztosan nem akarunk visszaváltani, azonban tény, hogy a Windows 7-hez nem kellett hozzászokni. 

Otellini arról is beszélt, hogy a felhasználók szerinte mindenképpen az érintős megoldásokat választanák, de az effajta eszközöknek ma még magas az ára. Az Intel szerint a következő néhány negyedév során komoly árzuhanásokat láthatunk majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.