Hirdetés

Internet Explorer 10 Windows 7-re, novemberben



|

A Windows 8-ban pedig előretelepítve érkezik a Microsoft új böngészője.

Hirdetés

A Microsoft bejelentette, hogy a Windows 7-es operációs rendszeréhez novemberben adja majd ki az Internet Explorer 10-es böngészőjét. Az IE10 egy bemutatónak szánt változata már a következő hónap közepén elérhető lesz, majd a felhasználói visszajelzések elemzése után a hó végén érkezik a végleges verzió is.

 

A Windows 8-ban már előretelepítve kapjuk meg az Internet Explorer 10-et, ami az új OS-ben kettős életet él: metrós és hagyományos változatban is használható. Az elődjéhez mérten nem csak sebességben mutat többet, de több új webes technológiát is támogat.

 

Az IE10 a tavalyi MIXX konferencián mutatkozott be, és már akkor tudni lehetett, hogy csak Windows 7 és Windows 8 rendszereken fut majd. A Windows 8 telepítésekor az expressz beállítások bekapcsolják a böngésző do not track opcióját, aki azonban a testreszabást választja, az kikapcsolhatja majd.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.