Hirdetés

Ismét diadalmaskodott a Panda



|

Hirdetés

A Computable hét jólismert, jelenleg a piacon lévő anti-malware szoftvert választott ki, -a Panda BusinesSecure termékét is-, és megbízta a Benelux Államok legrangosabb biztonsági laborját, a TestLab-ot egy vizsgálat elvégzésével, amelynek része volt egy látszólag ártalmatlan MP3 file letöltése egy weboldalról. Azonban miután ezt a file-t letöltötték, az 15 különböző fajta malware-t próbált a számítógépre juttatni. Összességében az alkalmazás 452 file-t töltött le, 430 bejegyzést hozott létre a Windows Registry-ben, és két részre osztotta a memóriát.

Ahogy a Computable lap is publikálta, a Panda BusinessSecure szerepelt a legjobban a Testlab által vezetett vizsgálatokban, mert ez a termék mutatta ki és távolította el a legnagyobb mennyiségű és legtöbb fajtájú malware-t. Továbbá a szemle külön dicsérte még a Panda Software termékét könnyű használhatósága és kitűnő tulajdonságai miatt.

A szoftver a legjobb eredményt érte el az antispam - és személyes adatok védelem területén is. A Computable által kihangsúlyozott egyéb tulajdonságok közé tartozik a Panda Software's anti-malware program központosított adminisztrációja, amely a Panda AdminSecure menedzsment eszközén keresztül működik. Ezen felül a szerzők pozitívan értékelték az új malwarek elleni automatikus frissítést, illetve az emailben küldött figyelmeztetéseket is. Mindezt figyelembe véve, a cikk szerzői a Panda BusinessSecure-t tartják a legegyszerűbben használható terméknek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.