Hirdetés

Ismét igényelhető kulcs a Vistához



|

Nemcsak letölthető, hanem termékkulcs is igényelhető a Vista RC1-hez

Hirdetés

A dolog szépséghibája az volt, hogy új regisztráció kulcsokat csak igen rövid ideig adtak az érdeklődőknek, így jobbára csak a már regisztrált felhasználók próbálhatták ki az legújabb rendszert.

Szerencsére a Microsoft feloldotta a termékkulcsok kiadásának tilalmát, így mostantól ismét igényelhetőek a telepítéshez szükséges azonosítók. Arról egyelőre semmi hír, hogy folyamatos lesz-e a regisztrálás, vagy ismét csak néhány napról van szó, ezért minden érdeklődönek azt javasoljuk, ne habozzon és igényeljen! Szerencsére nem kell azonnal letölteni magát a szoftvert is, így azt később is megtehetjük és a végleges verzió megjelenéséig korlátlanul hasznláhatjuk. Jelenleg három nyelven (angol, német, japán), 32 és 64 bites kiadásban érhető el a Vista.

A regisztráláshoz és letöltéshez mindössze a Windows Live ID-re lesz szükség (.NET Passport), ezzel kell bejelentkeznünk, majd kitölteni az űrlapot. A regisztrálás végeztével kapunk egy visszaigazoló levelet, ami a telepítéshez szükséges kódot is magában foglalja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.