Hirdetés

Itt a NOD32 3.0 és a Smart Security



|

Az ESET bemutatta a NOD32 új verzióját, valamint új biztonsági programcsomagját.

Hirdetés

A NOD32 3.0-ás változatával egy időben megjelent az ESET új, teljes körű védelmi csomagja, amely a NOD32 motorjára épül, de nemcsak a vírusok, a kémprogramok és a rootkitek ellen nyújt védelmet. A ESET Smart Security ezeken felül tartalmaz egy tűzfalat, amely a nem kívánt hálózati kommunikációt tartja ellenőrzése alatt és egy spamszűrőt is, amelynek használatával a reklámlevelektől szabadulhatunk meg. A megújult, sokkal modernebb kezelőfelület mellett a program fő vonzereje továbbra is az alacsony gépigény, a fejlesztők szerint az új változat még kevesebb erőforrást köt le. Emellett kisebbé vált a frissítések mérete is, ami különösen fontos a lassabb internetkapcsolattal rendelkezők számára. A NOD32 3.0 és az Eset Smart Security alkalmazások egyelőre angol nyelven érhetők el, amint a magyar változat megjelenik, lapunk hasábjain is tesztelni fogjuk őket.

 

 

eset.jpg

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.