Hirdetés

Itt az ESET Smart Security 9 és az ESET NOD32 Antivirus 9



|

Tölthetőek a Windows 10-zel kompatibilis védelmi csomagok.

Hirdetés

Megérkezett az ESET otthoni felhasználóknak szánt két legújabb biztonsági megoldása, az ESET Smart Security 9 és a NOD32 Antivirus 9. Mindkettő teljesen átalakított felhasználói felületet kapott, az előbbi pedig a banki tranzakciókat és az online fizetéseket is támogatja. 

Hirdetés

A fejlesztő teljesen újratervezte a végpontvédelmi megoldásokat, amelyeknek nem csak a felülete újult meg, de már teljes mértékben kompatibilisek a Microsoft Windows 10-es operációs rendszerével. 

A Smart Security aktuális verziója netbank- és tranzakcióvédelmet is kínál, amelyeknek hála biztonságos munkamenetben, külön környezetben intézhetőek a pénzügyek. 

Az online banki és fizetési műveletek terjedése miatt egyre növekvő igény mutatkozott az olyan biztonsági megoldások iránt, amelyek megfelelő védelmet biztosítanak a kiberbűnözők ellen.

"Az ESET többszintű védelmet biztosító megoldásai átgondolt tervezéssel készülnek, amelyek a különböző védelmi szintek segítségével bármilyen veszélytől megvédik a felhasználókat. A magyar piacon is egyre nagyobb számban történnek visszaélések az online bankolással vagy banki adatokkal kapcsolatban. Ehhez mérten terveztünk a meglévő megoldásaink mellé egy teljesen új védelmi modult, amely javítja a felhasználói élményt és nagyfokú biztonságot nyújt az online pénzügyi tranzakciók lebonyolítása során" - mondta Béres Péter, a Sicontact Kft., az ESET magyarországi disztribútorának vezető IT tanácsadója.

Az ESET Smart Security 9 természetesen korábban bizonyított technológiákat is magában foglal, mint a botnetek elleni védelem, az Exploit-blokkoló és a Sebezhetőség elleni védelem.

A Botnet elleni védelem megvédi a felhasználók számítógépét attól, hogy a támadók egy kártevő segítségével távolról átvegyék a gép feletti irányítást, és egy zombihálózat részeként felhasználják a fertőzött gépet további támadásokhoz. Az Exploit blokkoló azokat a felhasználói rendszerekben található alkalmazásokat erősíti meg, amelyeket gyakran ér támadás (webes böngészők, PDF-olvasók, e-mail kliensek, vagy MS Office programok), a Sebezhetőség elleni védelem pedig hálózati szinten segíti, semlegesíti az ismert sérülékenységeket célzó kártevőket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.