Hirdetés

Itt az Ubuntu 11.04 első alfája



|

Egyelőre csak fejlesztőknek ajánlott a frissítés a Natty Narwhal első alfájára.

Hirdetés

A Canonical az elmúlt héten útjára indította az első alfa verzióját a következő Ubuntunak, a 11.04-nek. A nyílt forráskódú operációs rendszer Alpha 1-es kiadását elsősorban afféle fejlesztői pillanatképnek szánják, így az átlag Ubuntu-felhasználóknak nem feltétlenül ajánlott a telepítése.

 

A jövő áprilisban érkező 11.04 a Natty Narwhal nevet kapta, és már most sok figyelmet is: a Canonical döntése szerint a 3D-képes Unity interfészt alkalmazzák majd az új OS-ben, emellett pedig a Wayland grafikus rendszert is; ami az asztali változatát illeti a 11.04-nek.

 

Az mostani alfa után további kettőt tervez a Canonical, majd érkezik a béta, egy hónappal a végleges kiadás előtt. A Natty Narwhal végleges verziója a tervek szerint április 28-án válik elérhetővé. Az első alfa innen letölthető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.