Hirdetés

Jöhetnek a magyar Windows 8 alkalmazások



|

Helyi Store-ral érkezhet júniusban a rendszer következő előzetese.

Hirdetés

A Microsoft tegnap remek hírrel szolgált a hazai fejlesztők számára, hiszen a szoftvercég szerint a Windows 8 következő kiadásában található programboltba a jelenlegi 5 helyett már 38 ország állampolgárai, többek közt mi magyarok is küldhetünk majd szoftvereket.


A publikáláshoz természetesen szükséges egy fejlesztői fiók, amely adók és egyebek nélküli éves díja magánszemélyek számára 9400 forint lesz, míg vállalatoktól kétszer ennyit tervez kérni a Microsoft. Szintén jó hír, hogy ezzel együtt kimondottan magyar verziója is lesz a Windows Store-nak, így a felhasználók már az indulástól kezdve képesek lesznek forintban fizetni az alkalmazásokért.


A Windows 8 következő publikus tesztváltozatát a hírek szerint június elején fogja elérhetővé tenni a Microsoft, az RC hivatalos megnevezése elvileg Release Preview lesz, és végfelhasználói szempontból a jelenlegi Consumer Preview-hoz képest csak elhanyagolható újításokat fog tartalmazni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.