Hirdetés

Jól teljesít eddig a Windows Phone 7



|

Kétmilliónál is több licenszt értékesített eddig a redmondi vállalat.

Hirdetés

Tegnap Greg Sullivan, a Microsoft egyik termékmenedzsere a Bloomberg tudósítójának elárult néhány információt a Windows Phone 7 eddigi teljesítményéről, így most már hivatalosan is kijelenthető, hogy a rendszer eddig minden hozzá fűzött reményt beváltott.

 

Windows Phone 7
Windows Phone 7

 


Sullivan elmondása szerint 2010 utolsó negyedévéig a Microsoft 2 milliónál is több WP 7 licenszt értékesített a hardvergyártó partnereinek, és mára 6500-nál is több alkalmazás érhető el a MarketPlace-ről. A felméréseik szerint a vásárlók 93 százaléka elégedett ezen készülékekkel, míg 90 százalékuk akár javasolni is hajlandó másoknak a vállalat új operációs rendszerével szerelt mobilokat - sajnos a kutatás részleteiről nem kaptunk információkat.


Mi eddig három Windows Phone 7-es telefont teszteltünk: elsőként az LG Optimus 7 érkezett meg októberben a szerkesztőségbe, majd decemberben a HTC 7 Trophy/Mozart duó is tiszteletét tette. A véleményünk röviden annyi, hogy egyáltalán nem rossz a szoftver, de mint Sullivan is kifejtette az interjújában, a platform hosszú távú sikerét a rá elérhető szoftverek fogják meghatározni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.