Hirdetés

Jön az Android 7.1 fejlesztői előzetese



|

Már októberben elérhetővé válik az Android 7.1 előzetese, a végleges kiadás decemberben érkezik.

Hirdetés

A Google Pixel és a Pixel XL lesznek az első, már gyárilag Android 7.1-et futtató okostelefonok, azonban más eszközökön is hamarosan elérhető az új rendszer. 

Hirdetés

A Google már ebben a hónapban elérhetővé teszi az Android 7.1 fejlesztői előzetesét, amely eleinte csak a Nexus 6P, a Nexus 5X és a Pixel C eszközön lesz használható. 

A stabil és végleges Android 7.1 végül decemberben jelenik meg, akkor már a Nexus 6, Nexus 9, Nexus Player és Android One készülékekre is. 

Azt nem tudni, hogy a külsős gyártók mikor térhetnek át az Android 7.1-re, de igazából eddig az Android 7.0-val sem haladtak sokra a frissítések terén. 

Milyen újdonságokat hoz az Android 7.1? Az App shortcuts API-nak hála az ikonoknál gyorsműveleteket végezhetünk majd. A billentyűzetek támogatják majd a matricákat és GIF-eket, illetve a beállításokban könnyebb lesz megszabadulni a nem használt fájloktól. 

Támogatottak lesznek a kerek ikonok is, így a fejlesztők áttérhetnek arra, amit a Pixel Launchernél láttak. A zökkenőmentes frissítés is az Android 7.1-ben debütál (a rendszerfrissítések háttérben letöltése és telepítése), továbbá a Night Light funkció, ami éjszakára csökkenti a kékfényt. A Daydream VR-támogatás is megoldott lesz az új eszközökön. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.