Hirdetés

Jön az érintős Office Androidra



|

Az iOS készükékre már kiadott Microsoft irodai programcsomag Androidra költözik.

Hirdetés

Nehéz jó és használható irodai programcsomagot találni Android készülékekre, de a Microsoft tervez egyet kiadni, előbb, mint Windows 8-ra.

Hirdetés

iOS készülékekre már korábban megjelent az irodai szoftver (még márciusban), és a külföldi tesztek szerint egész kiválóan használható, bár néhány kisebb hibát tartalmaz. A csomag magában foglalja a jól megszokott Word, Excel és Power Point szoftvereket. A redmondi óriás nem olyan régen kijelentette, hogy ezentúl nem fogja diszkriminálni a többi platformot, és kiadja a termékeit minden olyan eszközre, amelyre csak lehetséges. Így az Office Android a tervek szerint még idén megjelenik, míg Windows 8-on csak 2015 első felében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.