Hirdetés

Jönnek a reklámok a Facebook Messengerbe



|

Egyelőre csak kisebb tesztjelleggel kerülnek hirdetések az üzenetküldőbe.

Hirdetés

Ezzel a héttel kezdődően egyes országok felhasználói reklámokkal találkoznak majd a Facebook Messenger használatakor. Ezek a felhasználókat és a cégeket egyaránt célozzák, de a beszélgetések közben csak akkor ugranak fel, ha valaki a főképernyőn már rányomott egyre. 

Hirdetés

Aki egy márkával csevegést folytat, később hirdetéseket lát. A Facebook szerint az elsőként Ausztráliában és Thaiföldön kezdődő tesztek lehetőséget adnak a cégeknek arra, hogy a biztosított területen a legutóbbi beszélgetések alá eljuttassák a reklámjaikat. 

A Facebook szerint az újítást a cégeknek köszönhetjük, ugyanis sokan mondták, hogy a Messenger kiváló eszköz lenne az eladások fellendítésére és a márkák reklámozására. 

A legördülő menüből egyébként bárki elrejthet vagy jelenthet egyes reklámokat. A cégek viszont nem kezdeményezhetnek közvetlenül beszélgetéseket. 

A Facebook reméli, hogy elegendő visszajelzést kap mindkét oldalról a tesztek során ahhoz, hogy a következő hónapokban mindenkinél bevezethesse a reklámokat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.