Hirdetés

Jövő héten érkezhet a Microsoft Office 2013 bétája



|

Hamarosan bárki ingyenesen kipróbálhatja a redmondi szoftvercég megújult irodai programcsomagját.

Hirdetés

Néhány héttel ezelőtt az orlandói TechEd konferencián a Microsoft zárt ajtók mögött már bemutatta új irodai programcsomagjának alkalmazásait. Míg a Windows 8 már kiadásra jelölt változatnál tart, addig az Office 15 kódnevű csomagot eddig csak tesztelők egy kiválasztott csoportja próbálhatta ki. A korábban kiszivárgott diasorok egyébként idén nyárra időzítették az első publikus tesztverzió megjelenését, azaz a jelek szerint hamarosan bárki kipróbálhatja az Excel, a Word, a OneNote, a PowerPoint és az Outlook új klienseit.

 



A holland bouweenpc.nl információi szerint ráadásul meglehetősen közeli a megjelenés, mivel névtelenséget kérő microsoftos források alapján azt állítják, hogy már a jövő héten megérkezhet az Office 15 bétája (amelynél egyre biztosabb a végleges Office 2013 elnevezés). S hogy mit várhatunk az alkalmazásokkal kapcsolatban? Korábbi cikkünkből kiderül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.