Hirdetés

Kalóz Windowshoz nem jár ingyenes frissítés



|

Hirdetés

A tesztelésen túljutott jogtiszta Windows-t használók számára a Microsoft ingyenes hozzáférést biztosít különböző népszerű programokhoz, és további előnyökhöz juttatja az egyéni és vállalati felhasználókat.

A szoftverhamisítás elleni harc egyik lehetséges módja, ha a felhasználók tisztában vannak azokkal az előnyökkel, amelyek az eredeti programokkal együtt járnak. Az "Eredeti Windows - Valódi Előny" programban résztvevő ügyfelek hozzáférést kapnak a Microsoft frissítéseihez, valamint a speciális letöltésekhez. A biztonsági frissítések továbbra is elérhetők lesznek valamennyi Windows felhasználó számára a Letöltő központon vagy az Automatikus frissítésen keresztül - attól függetlenül, hogy megfelelnek-e az "Eredeti Windows - Valódi Előny" ellenőrzésen vagy sem.

Amikor az ügyfelek első alkalommal keresik fel a Microsoft Letöltő központot, a Windows Update vagy a Microsoft Update webhelyet, felkérést kapnak az "Eredeti Windows - Valódi Előny" programban való részvételre. A Windows szoftver eredetiségét az ActiveX vezérlő ellenőrzi, amely a letöltést és a sikeres érvényesítését követően a számítógépen egy speciális letöltőkulcsot helyez el a későbbi ellenőrzésekhez. Az érvényesítési folyamat során a rendszer nem tárol semmilyen adatot, amelyet a Microsoft a felhasználó azonosítására vagy megkeresésére tudna használni.


Azok a felhasználók, akik tudtukon kívül jutottak hamis Windows XP Professional és Home változatokhoz, és a jóhiszemű vásárlást nem tudják igazolni, de szeretnének jogtiszta szoftvert használni, a megfelelő nyilatkozatot kitöltve a Windows XP Home változatához 94 euróért, a Windows XP Professional változatához pedig 141 euróért
juthatnak hozzá.

A legális Windowst használók hazánkban ingyenesen letölthetik és egy évig használhatják a Virusbuster Professional vírusirtót, valamint az AntiSpyWare kémprogram-eltávolító szoftvert. A kisvállalatok számára a Microsoft elérhetővé tesz több hasznos üzleti alkalmazást: egy SZJA-számító, egy útelszámolás-készítő, valamint egy üzleti mérlegkészítő eszközt. Ezek mindegyike egy Excel-alapú alkalmazás.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.