Hirdetés

Karámba az ikonokkal!



|

Amennyiben hajlamosak vagyunk ikonokkal telepakolni az Asztalt – legyen az alkalmazásokat indító parancsikon vagy épp az Asztalra letöltött vagy elmentett dokumentumok –, imádni fogjuk a Stardock legújabb fejlesztését, a Fencest.

Hirdetés

Azok is hasznát láthatják a szoftvernek, akik kínosan ügyelnek arra, hogy minden ikon a helyén maradjon, és felszisszennek, ha a Windows magától arrébb rak akár egyet is.

 

top_fences.jpg


A Fences lehetővé teszi, hogy karámokat - azaz címmel ellátott árnyékolt területeket - kerítsünk el az Asztalon, majd az általunk összetartozónak ítélt ikonokat ezekbe zárjuk és onnantól együtt kezeljük őket. A karámok mozgatható, átméretezhető ikontárolók, amelyekkel nagyon könnyen rendet tehetünk az Asztalon uralkodó káoszon, beállíthatjuk, hogy mekkorák legyenek, hol helyezkedjenek el, hány ikont láthassunk bennük - ráadásul még jól is néznek ki.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.