Hirdetés

Kaspersky-díj a 2F 2000 Kft.-nek



|

Hirdetés

Minden évben tíz disztribútor érdemli ki a tíz különféle Kaspersky-díj egyikét. A 2F 2000 Kft. a Kaspersky Lab hetedik éves konferenciáján a "Linux and Anti-Spam Partner of The Year" díjat kapta. Az elismerés annak szól, hogy 2004-ben az összes Kaspersky-disztribútor közül a 2F 2000 Kft. értékesítette a legtöbb Linux operációs rendszeren működő anti-vírus, illetve spamszűrő megoldást. A díjat Eugene Kaspersky, a Kaspersky Lab alapítója adta át Fórján Csabának, a 2F 2000 Kft. ügyvezető igazgatójának.

"Az elnyert díj azért nagy öröm számunkra, mert hat év kemény munkáját most maga a termékek fejlesztője értékelte" - nyilatkozta Fórján Csaba. "Állandóan bővülő termékválasztéka és rendszeresen frissülő termékei miatt a Kaspersky minden évben egyre népszerűbb Magyarországon, piaci részesedése minden egyes esztendőben növekszik. Ahogy pedig terjed a Linux, úgy mi is egyre több Linuxra íródott Kaspersky-megoldást értékesítünk. Igazából akkora az érdeklődés a Linux termékek iránt, hogy cégünk is egyre nagyobb hangsúlyt helyez ezekre a megoldásokra" - mondta Fórján Csaba, a 2F 2000 Kft. ügyvezető igazgatója.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.