Hirdetés

Kincs, ami nincs: ReadyBoost XP-hez



|

Kipróbáltuk egy orosz cég ReadyBoostot ígérő alkalmazását.

Hirdetés

Nem szabad messzemenő következtetéseket levonni egy szoftvercég méretéből, mert nincs szükségszerűen összefüggésben a termék minőségével - gondoljunk csak Alexander Roshalra és a WinRAR-ra! Éppen ezért fogadtuk fokozott érdeklődéssel az eBoostr-t, ami egy tökéletesen ismeretlen orosz cégtől származik, és nem ígér kevesebbet, mint "ReadyBoost-szerű szolgáltatást XP alatt". Mi több, a program két óra hosszat működő próbaváltozata ingyenesen letölthető és kipróbálható. Készenlétbe helyeztünk az ReadyBoost technológiával kompatibilis USB kulcsokat bemutató és a Computerworldben hamarosan megjelenő cikkünkben szereplő, eltérő méretű darabok közül néhányat, valamint az ott bevált tesztprogramokat (WinRAR, Maxon CinebenchR10), és telepíteni kezdtünk.

 

Segítség, vagy humbug?>>>

 

 


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.