Hirdetés

Kinyírta a Mikulást a Microsoft



|

Elhallgattatta az óriáscég a gyermekek jótevőjét!

Hirdetés

santa1.png

A northpole@live.com címen ugyanis a Microsoft egy chatrobotot üzemelt be, a gyerekek itt tudták elmondani, mit kérnek karácsonyra. Ez szép és jó – ám egy félrecsúszott beszélgetés bizonyos pizzákról arra indította a robot-mikulást, hogy orális szexről kezdjen üzeneteket küldözgetni.

 

A Microsoftnak nem is kellett több: véget vetettek szerencsétlen Mikulás földi pályafutásának. Kegyetlenül végeztek vele. Vége, ennyi. A vén, perverz robot-jótevő alulról szagolja az ibolyát, feldobta a talpát, a fűbe harapott: már csak egy ex-Mikulás!

 

A gyerekek bizonyára nagyon bánják, de az intézkedés teljesen érthető attól cégtől, amely nem enged Woodcock nevűeket regisztrálni a LIVE rendszerbe.

 

Minden kedves olvasójának csokiban gazdag december hatodikát kíván a PC World!

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.