Hirdetés

Kipróbálható a kevesebb memóriát használó Firefox 7 Aurora



|

A Firefox 7 első tesztverziója gyorsabb betöltési időt is ígér.

Hirdetés

A Mozilla Firefox böngészőjének legújabb elérhető változata a 7.0 tesztverziója, amely aurora változatként várja, hogy a felhasználók teszteljék. A 7.0 a tervek szerint gyorsabb betöltési időt ígér, fejlődik benne a szinkronizáció (a könyvjelzők és a jelszavak szinkronizációja azonnal megtörténik), illetve a memóriahasználat mértéke is csökken.

 

A Firefox 7.0 Aurora változata ezen felül több újítást is tartogat (a fejlesztők például közvetlenül a böngészőbe építhetnek teljesítményteszteket), azonban a legtöbb felhasználó szempontjából a legfontosabb és legjobb hír, hogy a böngésző memóriaigénye végre csökken.

 

A Firefox 7.0 Aurora magyar nyelven itt érhető el. Aki a legfrissebb stabil változatot szeretné kipróbálni, annak a letöltés rovatunkban is megtalálható 5.0-ás változatot ajánljuk. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.