Hirdetés

Kiszivárgott a Windows 10 frissítésének két érdekes újdonsága



|

Az elkövetkező hetekben válhatnak publikusan tesztelhetővé a funkciók.

Hirdetés

Az ünnepek alkalmából pihenhetnek egy kicsit a Windows Insider program résztvevői, a Windows 10 Creators Update következő nyilvánosan tesztelhető előzetese januárban fog majd megérkezni. Jelenleg a slow és fast ring kiadási csatornákban is a build 14986-ot kínálja a Microsoft, plusz tisztán is telepíthető a kérdéses kiadás.


Hirdetés


Az elmúlt napokban ettől függetlenül nem maradtak csont nélkül a tesztelők, ugyanis kiszivárgott a belső tesztelésre szánt build 14997-es változat. Két érdekes újdonságot fedeztek fel benne az érdeklődők: egyrészt a Start menü csempés részén már mappákba is szervezhetőek a csempék, másrészt pedig állíthatóvá vált a monitor kékfény-kibocsátása. Utóbbi alatt a színhőmérséklet szabályozását kell érteni, az éjszakai órákra a normáltól eltérő érték adható meg, az időtől függően a Windows automatikusan váltogat a két beállítás között.



(Forrás: WCCFTech, Guru3D)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.