Hirdetés

Kiverte a biztosítékot az Outlook.com



|

A Hotmail felhasználói felháborodtak, amiért a Microsoft kérdés nélkül költözteti át őket.

Hirdetés

Az Outlook.com még nem is olyan régen került ki a béta állapotából, de a Microsoft már akkor közölte, hogy minden Hotmailt használó felhasználójukat átköltöztetik az új e-mailes platformra már az idei nyár kezdetére. Az átmenet már most megkezdődött, és nem meglepő módon vannak, akik nem örülnek a régi megoldás teljes kisöprésének. 

A redmondiak fórumai tele vannak panaszos felhasználókkal, akik nem örülnek, hogy kérdés nélkül kellett átköltözniük a Hotmailről az Outlook.comra. A vándorlásról ugyan a Microsoft küldött ki értesítést minden érintettnek a Hotmail nyugdíjazásáról, akik már átkerültek az új platformra mégis arra panaszkodnak, hogy nem lettek figyelmeztetve. A fórumok moderátorai ugyanakkor gyorsan jelezték mindenkinek, hogy a Hotmailre a visszaváltás már lehetetlen.

A Microsoft már blogbejegyzések keretében is megerősítette, hogy a Hotmail nyárra nyugdíjba megy, és a cég által kínált egyetlen e-mailes platform az Outlook.com lesz. A szolgáltatás egyébként már világszerte elérhető, ingyenesen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.