Hirdetés

Komoly frissítéseket kap a Windows 8



|

Lesz mit telepítgetniük a rendszerrel érkező számítógépeket vásárlóknak.

Hirdetés

Steven Sinofsky pénteken a Windows 8 fejlesztői blogjában hivatalosan is bejelentette, hogy még az általános elérhetővé válása előtt rengeteg frissítést fog kapni a redmondi vállalat új operációs rendszere, így a szoftverrel előtelepített eszközöket már az első napon megvásárlók is rögtön aktív patcheléssel kezdhetik meg az OS belakását.


A szokásos biztonsági foltozásokon és egyéb apró hibák orvoslásán felül lényegében az összes Microsoft által készített modern (leánykori nevén Metro) felületű alkalmazásból elérhető lesz friss verzió. Az új funkcionalitások brutális számára való tekintettel eltekintünk az összes felsorolásától, ám íme a legtöbbeket érintő változások:


- a Skydrive-ban kereshetővé, mozgathatóvá és átnevezhetővé váltak a fájlok/mappák;
- a levelező teljes értékű IMAP-támogatást kapott;
- a fotónézegetőben forgathatóak lettek a képek;
- a Maps alkalmazás 3000 beltéri térképpel bővült, javítottak a navigáción;
- a Finance / News / Sports / Travel programok új adatforrásokkal bővültek;
- a Videos alkalmazásban helyi pénznemmel is lehet fizetni;
- a Music szoftver képes új zenéket javasolni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.