Hirdetés

Korán jön a végleges Windows 8.1



|

Emellett a Microsoft megpróbálja kikupálni a modern programok fejlesztőit.

Hirdetés

Hétfőn megkezdődött a Microsoft évente megtartott Wordwide Partner Conference eseménye, ám a nevéből sejthetően üzleti partnereknek szánt rendezvényen számos mindenki számára érdekes információval rukkolt elő a vállalat. Példának okáért Steve Ballmer szerint az ügyfelek eddig összesen olyan 60 milliárd órán keresztül használtak Windows 8-at – nem is tudtuk, hogy efféle statisztikával is hazatelefonál az OS.


A legfontosabb talán, hogy a Windows 8.1 operációs rendszer végleges (RTM) verziója augusztus végén fog elkészülni, amelynek köszönhetően a hardvergyártók a karácsonyi szezonra már bőven kínálhatnak az új szoftverrel előtelepített eszközöket. A meglévő Windows 8 tulajok az OS véglegesítése után pár nappal kaphatják meg a frissítést, az általános forgalmazás viszont csak pár héttel később indulhat.


Végül egy rendkívül örvendetes előrelépés, hogy a Microsoft jövő januártól képzést indít a fejlesztők számára, hogy azok megérthessék a modern grafikus felület koncepcióját és dizájnelveit, ezen tudás birtokában pedig egyszerű, hatékony és konzisztens interfésszel áldhassák meg a programjaikat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.