Hirdetés

Korrekt felületet kap a Get Windows 10



|

Nagy kár, hogy ilyen későn sikerült elvégezni az átszabását.

Hirdetés

Olvasóink egy tábora valószínűleg találkozott a tegnapi hírünkkel, amely szerint az Egyesült Államokban a bíróság első fokon 10 ezer dollár kártérítés megfizetésére kötelezte a Microsoftot az agresszív Windows 10-re frissítgetés következtében. A felperes Teri Goldstein szerint az operációs rendszer a tudatos jóváhagyása nélkül települt a számítógépére, ráadásul nem is működött megfelelően, így napokig nem tudott dolgozni a PC-vel, emiatt pedig anyagi kár érte. A Microsoft nem fellebbezett az ítélet ellen, a magas ügyvédi költségek miatt nem érte volna meg vitatni a bíró döntését.


Hirdetés


A mai napon a Microsoft bejelentette, hogy valószínűleg utoljára frissítette a Get Windows 10 alkalmazást, az új verzió legnagyobb újdonságát a tökéletesen érthető és átlátható kezelőfelülete jelenti. Három egyértelmű választási lehetőség látható az ablakban: a Windows 10 azonnali telepítése, a Windows 10 időzített telepítése, továbbá a frissítési ajánlat elutasítása. Ezen túlmenően a felület egyértelművé teszi azt is, hogy már csak 2016. július 29-ig van lehetőség az ingyenes frissítésre.



"Az új Windows 10-es frissítési élmény bemutatása óta sok visszajelzést kaptunk, hogy az ügyfeleink egy része megtévesztőnek találta a felületet. Keményen dolgoztunk a visszajelzéseik termékbe való beépítésén, ezen a héten pedig kiadunk egy friss változatot a frissítési élményből, amely egyértelmű opciókat tartalmaz az azonnali vagy időzített frissítés elvégzésére, az ingyenes ajánlat visszautasítására" - kommentálta az új verziót Terry Myerson a The Verge megkeresésére.


(Forrás: Windows Central)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.