Hirdetés

Közeledik a Windows XP SP3



|

A Microsoft teszterei már kipróbálhatják az XP SP3-at.

Hirdetés

A hivatalos bétateszterek már hozzájuthatnak a Windows XP harmadik javítócsomagjának RC (release candidate) változatához, de a "mezei" felhasználóknak még várniuk kell egy darabig az SP3 megjelenésére. A Microsoft tervei szerint ez valamikor 2008 elején jön el - valószínűleg nem sokkal a Vista SP1 után.

 

Körülbelül 15 ezer tesztelő próbálhatja ki a javítócsomagot, amelyet még egy előzetes verzió fog követni a végleges változat előtt. Ugyanez a tesztelői kör juthatott hozzá a Vista SP1 RC Preview nemrég megjelent változatához is, de a Microsoft publikus bétát is tervez a Vista első javítócsomagjából.

 

Habár a Windows XP SP3 a jelek szerint jobban áll, mint a Vista SP1, nagyon valószínű, hogy a Microsoft - üzleti megfontolásból - mégis az utóbbit adja ki előbb, hogy a kiváró vásárlókat a Vista felé"irányítsa".

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.