Hirdetés

Láss a linkek mögé!



|

A rövidített linkeket április elsejének alkalmából már említettük, de hogy ne érjenek meglepetések, bemutatunk egy addont.

Hirdetés

A különböző linkrövidítő oldalak a Twitter elterjedésével lettek népszerűek. A korlátozott karakterszámot nem kívánták a felhasználók webcímekre pocsékolni, így megszaporodtak a néhány betűs, bit.ly, tinyurl.com vagy ehhez hasonló rövid linkek. Az ilyen címek azóta is sokszor fejtörést okoznak, mivel nevükből nem lehet a mögöttük levő tartalomra következtetni, és vannak helyzetek, mikor nem mindegy, hova is kerülünk kattintáskor.

 

 

 

 

A Google Chrome kiegészítőjének segítségével nem kell többet azon aggódnunk, vajon egy ártatlan blogbejegyzésre, vagy valami egészen másra mutat-e az adott link. A ViewThru addont egyszerű telepíteni, és azután ha a link fölé visszük a kurzort, máris láthatjuk az eredeti webcímet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.