Hirdetés

Lecseréli a fájlrendszered az iOS 10.3



|

Az iPhone-ok, iPadek és iPodok is érintettek, de adatvesztést nem okoz a változás.

Hirdetés

A mozgó alkatrész nélküli tárhelyek egy ideje már elég gyakoriak a számítógépekben és a mobileszközökben. Az Apple ennek az előnyeit egy új fájlrendszerrel használná ki. 

Hirdetés

Az APFS eredetileg a macOS Sierra részeként érkezett meg, korai formájában a fejlesztők kísérletezhettek vele. Később ez lesz az alapértelmezett macOS fájlrendszer, és ugyanez vár az iOS-re is. 

Az iOS 10.3 frissítés az iPhone-ok, iPadek és iPodok fájlrendszerét is APFS-re cseréli (az Apple Watch és az Apple TV is érintett). 

Az átállás nem okoz majd adatvesztést, tehát a folyamat nem töröl semmit. Az Apple-nek sikerült megoldania, hogy a felhasználói oldalon ne okozzon kellemetlenségeket a változás - persze egy mentés azért sosem árt. 

Valószínűleg az APFS nem hoz különösebb új funkciókat, ugyanakkor az eszközök teljesítménye az optimalizációk miatt javulhat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.