Hirdetés

Letölthető a Firefox 4.0



|

Rengeteg késés után, de végre megérkezett a Firefox 4.0 végleges kiadása.

Hirdetés

Talán elképesztő hosszúságúnak is mondható az a várakozás, ami a Firefox 4.0 végleges verziójának megjelenését illeti. 12 béta, 2 kiadásra jelölt változat és számtalan halasztás után a legutóbbi ígéreteknek megfelelően végre megérkezett a Firefox 4.0 végleges verziója.

 

 

A Mozilla újdonsága elképesztően jól szerepel, ugyanis már ma túl vannak több mint 2 millió letöltésen. A 4.0 a Mozilla utolsó "behemótja", a jövőben a további verziók hamarabb érkeznek majd, de kevesebb, ellenben specifikusabb frissítésekkel. A Firefox 4.0 nem csak kinézetében frissült, új a JägerMonkey JavaScript engine, a Firefox Sync (böngészési előzményekhez, könyvjelzőkhöz, fülekhez), megújult a Kiegészítőkezelő, megjelent a Do Not Track funkció, a HSTS (HTTP Strict Tansport Security), a CSP (Content Security Policy), a WebM-támogatás és még sok más újdonság.

 

A Firefox 4.0 már több mint 80 nyelven elérhető Windows, Mac OS X és Linux operációs rendszerekre. A Mozilla ígérete szerint egyébiránt az elődjénél hatszor gyorsabb. A magyar nyelvű változat kipróbálására letöltés rovatunkon keresztül nyílik lehetőség, vagy az alábbi, közvetlen linken.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.