Hirdetés

Letölthető a Firefox 8



|

Több apró újdonságot is tartogat a Mozilla böngészőjének legfrissebb változata.

Hirdetés

A Firefox 8 már a hivatalos megjelenés ideje előtt elérhetővé vált a Mozilla FTP szerverein. A legújabb kiadás számos apró változtatást tartogat, amelyekkel a böngésző még gyorsabb lehet; ám eget rengető módosításokra nem kell számítani.

 

A Mozilla a keresősávhoz hozzáadta a Twittert, mint választható keresőszolgáltatást. Ezen felül a böngésző indításakor lehetőségünk van csak a kiválasztott lapokat betölteni - a kérésre megnyitott lapokkal a program betöltési ideje csökken.

 

 

Ha Ön a Firefox 7.0.1-es változatáról frissít, akkor a meglévő kiegészítői megmaradnak, azonban a többi, harmadik féltől származót ezentúl alapesetben letiltja a Firefox. Szintén újdonság, hogy a fülek animációi megújultak (mozgatáskor, rendezéskor). Az előzményekben már láthatjuk a letöltött fájlok neveit és elérési címét is - ez a CTRL + Shift + H billentyűkombinációval - is - előcsalható.

 

A Firefox 8 végleges kiadásának magyar verziója az alábbi linken keresztül érhető el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.