Hirdetés

Letölthető a Windows Vista Beta 2



|

Június 7-étől mindenki számára elérhető az új Windows

Hirdetés

A korábbi zártkörű bétatesztelés után immáron bárki letöltheti és kipróbálhatja a készülő új operációs rendszert.

Bár lehet a Vista bétát önállóan is telepíteni, a Microsoft ajánlása szerint mindennapi munkánkra szánt gépünkre csak második operációs rendszerként érdemes feltenni a korábbi Windows mellé. A másik fontos dolog, hogy ha mégis megpróbálnánk egy korábbi XP-re rátelepíteni, a Vista nem képes azt upgrade-elni, azaz a meglévő XP beállításait nem veszi át és az ott levő adatokat törli. A frissen telepített Vista 2007. június 1-ig használható, jelenleg angol, német és japán verzióban érhető el.

A Microsoft Vista letöltési oldalán olvasható a pontos hardverkövetelmény, ez alá semmiképp sem szabad menni, de inkább az ott leírtaknál erősebb gépet ajánlunk. Figyelem! A letöltendő 32 vagy 64 bites Vista-telepítő mérete több mint 3 gigabájt. A telepítés után telefonos módon nem, csak a neten keresztül végezhető el a termék aktiválása.

A rendszer telepítése és használata során felmerülő problémák megoldására internetes Segélyvonalunk vistás fórumát érdemes felkeresni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.