Hirdetés

Letölthető az Ubuntu 10.10 Maverick Meerkat



|

Stílusosan, 2010. 10. 10-én érkezett az Ubuntu 10.10, a Maverick Meerkat.

Hirdetés

Az ígéreteknek megfelelően, stílusosan, 2010. 10. 10-én érkezett az Ubuntu 10.10, a Maverick Meerkat. A változtatások listája nem olyan lehengerlően nagy, de ezúttal is számos frissítés került az új verzióba. Ezek nagyobbik részéről már hallhattunk.

 

Az Ubutun 10.10 asztali verziója GNOME 2.32-vel érkezik, valamint frissített Ubuntu Software Centerrel. Az ígéreteknek megfelelően egyszerűbb és gyorsabb lett a boot folyamata is. Az alapértelmezett képnézegető az F-Spot helyett már a Shotwell, fejlődött a Sound Indicator, az Ubuntu One szolgáltatás, és a Gwibber microblogger-kliens is.

 

A frissített kernel és aktuális verziójú programok mellett külön betűkészlettel is gazdagodott az Ubuntu. A 10.10-es verzió letöltését az Ubuntu felhasználóinak automatikusan felajánlja a rendszer. Aki a hivatalos weboldalakról szeretné letölteni az operációs rendszert, az választhatja a magyar weboldalt, vagy a külföldi, szintén hivatalos forrást.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.